nieuws

Unigarant biedt e-bikers jaar gratis pechhulp

Archief

ANWB-dochter Unigarant is een samenwerking aangegaan met ‘fietswegenwacht’ FietsNED. Het doel is om verzekerden die vanaf 1 april voor hun elektrische fiets een polis met de dekking ‘diefstal en beschadiging’ hebben gesloten, het eerste jaar een gratis pechhulpabonnement te kunnen aanbieden.

Unigarant biedt e-bikers jaar gratis pechhulp

Volgens Raymond Lussenburg, verkoopmanager Tweewielers bij Unigarant, is de groep 'e-bikers' die hun fiets achter op de auto plaatst om ergens een lekker dagje te gaan toeren met de dag groeiende. "Dit betekent ook dat het aantal pechgevallen stijgt", aldus Lussenburg. Met een pechhulpabonnement hebben verzekerden recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg (exclusief onderdelen) of gratis vervoer van de verzekerden en de fiets, als reparatie niet mogelijk is. De hulpverlening is echter niet van toepassing op kapotte accu's. In die gevallen wordt de elektrische fiets gerepatrieerd.

Reageer op dit artikel