nieuws

Tachtig miljoen pensioenpremie via Akkermans

Archief

Akkermans & Partners claimt over 2008 een pensioenproductie van meer dan € 80 mln te hebben gerealiseerd. Het pensioenbedrijf verwacht voor dit jaar een “forse stijging” van die omzet.

Tachtig miljoen pensioenpremie via Akkermans

Het omzetcijfer is uitgedrukt in APE: periodieke premies plus 10% van de koopsompremies. "Hiermee schaart Akkermans & Partners Pensioen Netwerken zich onder de grote pensioenadviseurs", zegt het bedrijf zelf. De productie komt van circa 135 intermediairbedrijven die zijn aangesloten bij een van de Akkermans & Partners-concepten én driehonderd aangesloten accountantsbedrijven. "Gezien de ambitie om te groeien qua aantal leden en de verdere groei en betrokkenheid bij pensioendistributie vanuit de leden, verwachten wij een forse verdere stijging van de jaarlijkse APE", aldus commercieel directeur Eric Jansen.
Akkermans & Partners heeft een nieuwe website geopend waar werknemers vragen over hun pensioen kunnen stellen. Het adres is: www.pensioensos.nl.

Reageer op dit artikel