nieuws

Starters

Archief

Prenger Assurantiën (Groningen)

Ruim 12 jaar heeft Bertil Prenger (36) ervaring opgedaan als adviseur buitendienst bij Fortis ASR en bij een grote tussenpersoon in het noorden van het land.
Sinds januari staat zijn bedrijf ingeschreven en de vergunningen voor schade, hypotheek en bancaire producten zijn inmiddels binnen. Prenger start zonder bestaande portefeuille.
 
Fimaas Advies (Venhorst)
Fimaas Advies is in februari opgericht door Linda van Alphen. Zij heeft gewerkt bij het inmiddels failliete Valentijn &Partners en daarvoor was zij accountmanager bij ABN Amro. Van Alphen (29) richt zich op bedrijfsfinancieringen en -verzekeringen. De AFM-vergunning is in aanvraag Het bedrijf start zonder bestaande portefeuille.
 
Neduv (Raerd)
Evert Bijlsma (47) is de eigenaar van Neduv. Volgens de bedrijfsomschrijving gaat het om een intermediair uitvaartverzekeringen, maar het bedrijf zal zich ook bezighouden met relatiemarketing. "Er wordt een BV opgericht die onder Neduv komt te hangen en die als tussenpersoon naar buiten zal treden met diverse handelsnamen."

Reageer op dit artikel