nieuws

Starters

Archief

Van Dommele Financieel Advies (Roosendaal)

Jan Kees van Dommele is gestart met Van Dommele Financieel Advies. Hij is 20 jaar geleden begonnen als adviseur buitendienst bij de Rabobank en stapte toen over naar Meeùs waar hij vestigingsmanager werd.Samen met zijn vrouw richt hij zich met name op het mkb. Ze starten zonder portefeuille.
 
Dijkens Advies (Hilversum)
Harrold Dijkens (37) gaat als zzp'er van start met Dijkens Advies/Anderz Financieel Advies. Hij is een samenwerkingsverband aangegaan met zijn voormalige werkgever Be Money Wise in Deventer. Zijn portefeuille van zo'n 400 klanten neemt hij over. Door de samenwerking met Be Money Wise heeft hij geen eigen vergunning nodig.
 
Yachting Support Roermond (Roermond)
Het bedrijf van Edwin Wijenberg houdt zich vooral bezig met yachtmanagement waaronder aankoopbegeleiding van jachten. In de bedrijfsomschrijving staat wel 'bootverzekeringen' maar die worden direct ondergebracht bij Meeùs. Wellicht dat Wijenberg zich op termijn daar zelf mee gaat bezighouden, maar voorlopig richt hij zich op de overige werkzaamheden.

Reageer op dit artikel