nieuws

Spuijbroek versterkt directie Aegon-NL

Archief

Rob Spuijbroek (43) is benoemd tot directeur Retail van Aegon Nederland.

 

Hij wordt per 1 juni verantwoordelijk voor zowel het intermediaire als het directe verkoopkanaal (Aegon Bank) en de marketing in ons land.

 

  &nbspSpuijbroek is afkomstig van ABN Amro, waar hij directeur Segments & Business Development was. In de periode van 1989 tot begin 1997 werkte Spuijbroek bij Aon, laatstelijk in de vestiging Eindhoven. Hij maakte toen de overstap naar ABN Amro, beginnend als verzekeringsdirecteur voor de regio Oost-Brabant.

 

  &nbsp"Wij hebben heel zorgvuldig gezocht naar een collega die qua stijl en karakter past in ons team", zegt Aegon-directievoorzitter Marco Keim. De komst van Spuijbroek betekent een uitbreiding van de directie tot vijf man.

 

aangestuurd door een interimmanager. Bij Aegon Bank is dat Conrad Rombout, de voormalige topman van Avéro Achmea, die zich vorig jaar zelfstandig vestigde. Hij is in november jl. aangetreden, nadat Robert van der Tol was toegetreden tot de directie van Aegon Nederland. Aegon Intermediair wordt sinds het vertrek van Henk de Jong tijdelijk geleid door interimmanager Paul Smit (zie AM 7, pag. 42).

Reageer op dit artikel