nieuws

Reaal-volmacht voor HJG Verzekeringen

Archief

Reaal en het Friese HJG Verzekeringen hebben een volmachtovereenkomst getekend. Deze samenwerking is ontstaan na de overname door HJG van De Jong Assurantiën uit Joure. De Jong was al gevolmachtigde van Reaal.

Reaal-volmacht voor HJG Verzekeringen

HJG is in 2001 ontstaan uit de samenvoeging van drie kantoren: Horjus, De Jong en Van der Goot; vandaar HJG. In 2006 kwam daar Eerdmans uit Bolsward bij en in 2008 gingen De Jong Assurantiën en Bosma Adviesgroep met HJG samen. Verdeeld over drie vestigingen, werken er 26 mensen, van wie tien  voor het volmachtbedrijf in Joure. HJG bedient 13.000 relaties in voornamelijk Zuidwest Friesland. Het bedrijf heeft verder volmachten van De Amersfoortse, Arag, Ardanta, ASR, Avéro, DAS, Europeesche, London, Monuta, Unigarant en Zevenwouden.  
Foto: staand: Fons van Dijk (accountmanager Reaal), Pieter Paulusma (hoofd volmacht HJG), Milko Dorstijn (commercieel manager Reaal) en Daniël Bosma (commercieel directeur HJG). Zittend: Danny van Zomeren(algemeen directeur HJG) en Stijn Réz (directeur Volmachten Reaal).

Reageer op dit artikel