nieuws

Reaal-volmacht voor GHW

Archief

Reaal heeft een volmachtovereenkomst getekend met GHW Assuradeuren dat vestigingen heeft in Nijmegen en Oss. Dit intermediairbedrijf, dat in 2008 tachtig jaar bestond, heeft 45 medewerkers (36 fte's) en bedient circa 12.000 relaties. De bruto-omzet over 2007 kwam uit op _ 3,4 mln. en volgens directeur Maarten Thoonen is in 2008 een bescheiden groei gerealiseerd. […]

Reaal heeft een volmachtovereenkomst getekend met GHW Assuradeuren dat vestigingen heeft in Nijmegen en Oss. Dit intermediairbedrijf, dat in 2008 tachtig jaar bestond, heeft 45 medewerkers (36 fte's) en bedient circa 12.000 relaties. De bruto-omzet over 2007 kwam uit op _ 3,4 mln. en volgens directeur Maarten Thoonen is in 2008 een bescheiden groei gerealiseerd. GHW heeft 10% zakelijke klanten en is wat de zakelijke markt betreft, vooral actief in de sectoren bouw, transport en metaal. Daarnaast adviseert het bedrijf op het gebied van pensioenen, hypotheken, financieringen en employee benefits. Het intermediairbedrijf heeft ook vaak speciale acties, zoals verkoop van uitvaartpolissen aan NEC-supporters waarbij de verzekerde een door de selectie gesigneerde bal krijgt en de voetbalschool van NEC een donatie van _ 50. GHW had al volmachten van Nationale-Nederlanden, ASR, Aegon, Delta Lloyd, Avéro Achmea, Allianz, London en Arag.

Reageer op dit artikel