nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Bij Generali is Ruud van Gerwen (30) gestart als accountmanager Inkomen en Verzuim voor de provincie Zuid-Holland. Hij is de opvolger van Wim Sitskoorn (44) die eerder is benoemd tot salesmanager Pensioenen & Inkomen. Van Gerwen werkte hiervoor als accountmanager Schade bij Nationale-Nederlanden.

 

Kors van Bruinisse, eerder werkzaam als claimsmanager bij Fortis Corporate Insurance, is overgestapt naar RaetsMarine als claims executive Marine.

 

Bij Cunningham Lindsey Marine is Niels Persoon, afkomstig van Marsh, aan de slag gegaan op de afdeling Claimshandling en Transport.

 

Advocaat Arlette Schijns (33) is overgestapt van Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn naar Van Diepen Van der Kroef. Zij geeft daar samen met Peggy Awater leiding aan de Verzekeringsrecht- en Aansprakelijkheidsrechtsectie.

 

Sterck heeft Berry van Vark (43) en Jonathan Joosten (27) in dienst genomen als formulemanager voor de regio’s Oost Brabant en Midden Nederland. Van Vark is afkomstig van een collega serviceprovider en Joosten van DIN. Verder is voormalig intermediair Marco Janssen (44) nu senior formulemanager in de regio’s Zeeland en West-Brabant. Voordat Janssen tussenpersoon werd, was hij financieel adviseur bij Axent/Aegon.

 

Bij de Noordhollandsche van 1816 is de 39-jarige Sander Bruins sinds kort verantwoordelijk voor de automatiseringsafdeling. Samen met ICT manager Jan Spaan zal hij de procesautomatisering tussen maatschappij, tussenpersoon en verzekerde (Digitale Polis) verder uitbouwen. Bruins is voorbestemd om de algehele ICT managementfunctie bij de Noordhollandsche op zich te nemen.

 

Rolf Horst gaat bij Towers Perrin de makelaarsactiviteiten op het gebied van herverzekeringen leiden voor de Benelux. Zijn standplaats wordt Londen; Horst was al in het Verenigd Koninkrijk werkzaam voor Aon Benfield.

 

Rajish Sagoenie, directeur bij Aon Consulting Actuarial Services in Nederland, is benoemd tot voorzitter van het Actuarieel Genootschap & Actuarieel Instituut. Hij is de opvolger van Marco Vet die sinds maart 2007 voorzitter was.

 

Marcel van der Schaaff (38) is partner geworden bij adviesbureau The Brown Paper Company waar hij al sinds 2006 verantwoordelijk is voor business development.

 

Chantal Odor, afkomstig van Comwonen, is onlangs bij Hypotrust gestart als officemanager.

 

Reageer op dit artikel