nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Marjantine Jakobs is benoemd tot managing director van Aon Consulting. Haar primaire aandachtsgebied is Client & Business Development. Jakobs heeft in de financiële sector tal van management- en directiefuncties op commercieel, marketing- en operationeel gebied bekleed. Zij was actief bij onder meer Fortis en Aegon. Sinds 2002 was zij als interim-manager actief bij Philips Pensioenfonds, Zwitserleven en Achmea.

 

Reinier Hinse is benoemd tot Global Practice Leader Health & Benefits. Daarnaast blijft hij topman van Aon Consulting Benelux en lid van het EMEA Leadership Team. Hinse is in zijn nieuwe functie wereldwijd verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe ‘service lines’, het verhogen van de kwaliteit van dienstverlening en ‘knowledge sharing’.

 

Barbara Snijder (42) is als directeur Interim gestart bij IG&H Consulting & Interim. Zij heeft eerder directiefuncties bekleed bij Aegon en Arag op het gebied van marketing, verkoop, klantenservice en ICT. Ook is zij via IG&H als interim-manager aan de slag geweest.

 

Ton van Houten (51), bestuursvoorzitter van de Leidse zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, is benoemd tot voorzitter van de VRZ, de vereniging van Nederlandse kwaliteitszorgverzekeraars, voorheen Vereniging van Regionale Zorgverzekeraars. Hij volgt Hans Feenstra (De Friesland) op, die is overgestapt naar het Martini Ziekenhuis.

 

DirkJan Dijkstra, al 22 jaar werkzaam bij Boelaars & Lambert Groep, is onlangs toegetreden tot de hoofddirectie. Dijkstra zal naast deze functie tevens aanblijven als directeur van het volmachtbedrijf.

 

Titus Tiel Groenestege (39) is aan de slag gegaan als directeur Technische Verzekeringen bij Delta Lloyd Schade. Hij is opvolger van Roelant de Haas, die eind vorig jaar naar Eureko vertrok. Tiel Groenestege was manager Transportation bij Marsh. Eerder was hij schade-expert bij Hettema + Disselkoen en directeur bij Cumela Verzekeringen.

 

Reageer op dit artikel