nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Schadeonderzoekbureau Gorissen & Van der Zande heeft Patrick van Dongen per 1 mei aangesteld als tactisch toedrachtonderzoeker. Van Dongen werkte voorheen bij Toplis Hettema en CED Forensic.

 

Kees van Heugten (43) is toegetreden tot de directie van Cardif als operationeel directeur. Zijn vorige werkgevers waren onder andere AXA, Yarden en Reaal. Van Heugten is ook al jarenlang actief binnen het Actuarieel Genootschap.

 

Bij Internationaal adviesbureau Towers Perrin is Camiel Selker (31) country manager geworden. Actuaris Ronald Doornbos (40) zal de dienstverlening op het gebied van pensioen gaan aansturen. Selker die sinds 2000 verbonden is aan Towers Perrin is verantwoordelijk voor de dienstverlening in Nederland. Doornbos adviseert ondernemingen en pensioenfondsen. Hij werkt sinds 1998 bij het bedrijf.

 

David Jansen (37) is gestart als senior consultant bij detacheerder Detac. Jansen, sinds 2000 als consultant werkzaam in de financiële dienstverlening, is afkomstig van EssentialPeople.

 

Dorine Wekking is de nieuwe directeur Human Resources van Aon Groep Nederland en Aon Benelux. De 46-jarige Wekking heeft de laatste jaren diverse managementfuncties gehad. Haar laatste functie was HR-directeur Wholesale & Operations bij KPN.

 

Letselschaderegelaar Taco Zuidema is sinds kort verbonden aan Van der Toorn Personenschade in Ede. Register-expert Zuidema werkte van 1995 tot medio 2005 bij Groot Expertisebureau. Daarna was hij tot eind december 2006 in dienst bij Verkruisen. In de afgelopen twee jaar was Zuidema franchisenemer bij Jurilex Letselschade.

 

Frank Elion (50), voormalig directielid bij Delta Lloyd en tot oktober vorig jaar directievoorzitter bij Ohra, wordt per 1 mei directeur Advies en Marktcommunicatie bij APG, de uitvoeringsorganisatie van pensioenfonds ABP. In die functie gaat hij de communicatie verzorgen over de door APG uitgevoerde pensioenregeling en de marketing en communicatie voor aanvullende producten en diensten.

 

Rik Heijne (35) is per 1 mei gestart als regiodirecteur Sales & Marketing bij de Euler Hermes World Agency in de Benelux. Zijn laatste functie was director business to business bij ABN Amro.

 

Reageer op dit artikel