nieuws

Personal Benefits-module in EBplusdiensten

Archief

Het administratiesysteem EBplusdiensten, een concept van Plusdiensten Assuradeuren in Culemborg, is uitgebreid met een Personal Benefits-module. Hierin kan de werknemer direct zijn particuliere schadeverzekeringen, met collectief voordeel, vergelijken en sluiten. Plusdiensten is een onderdeel van de Kroezen Groep.

Het concept EBplusdiensten is een administratiesysteem waarin de werkgever zijn ziek- en hersteldmeldingen verwerkt, waarna deze automatisch worden doorgezonden aan de volmachtverzekeraar en desbetreffende arbodienst. Het portaal voorziet de werkgever van allerlei verzuimstatistieken. Bovendien is het voor de werkgever mogelijk om direct een premie te berekenen voor Employee Benefits-verzekeringen als WGA/WIA-aanvullingsverzekeringen.
Het gebruik van het platform is  voor zowel het intermediair als de consument kosteloos. Verder is het voor de werkgever mogelijk om ook de salarisverwerking te laten verzorgen.

Reageer op dit artikel