nieuws

Personal Benefits in EBplusdiensten

Archief

Het administratiesysteem EBplusdiensten, een concept van Plusdiensten Assuradeuren in Culemborg, is uitgebreid met een Personal Benefits-module. Plusdiensten is een onderdeel van de Kroezen Groep.

 

De nieuwe module stelt de werknemer in staat direct zijn particuliere schadeverzekeringen, met collectief voordeel, te vergelijken en te sluiten.

 

  &nbspHet concept EBplusdiensten is een administratiesysteem waarin de werkgever zijn ziek- en hersteldmeldingen verwerkt, waarna deze automatisch worden doorgezonden aan de volmachtverzekeraar en desbetreffende arbodienst. Het portaal voorziet de werkgever van allerlei verzuimstatistieken. Bovendien kan hij er direct een premie berekenen voor Employee Benefits-verzekeringen als WGA/WIA-aanvullingsverzekeringen.

 

  &nbspHet gebruik van het platform is voor zowel het intermediair als de consument kosteloos. Verder is het voor de werkgever mogelijk om ook de salarisverwerking te laten verzorgen, waardoor hij voor al zijn personele zaken terecht kan bij één loket.

 

Reageer op dit artikel