nieuws

Opzet van netwerk seniorencoaches

Archief

Onder de naam SeniorenCoach Associatie wordt gewerkt aan de opzet van een netwerk van adviseurs die zich willen toeleggen op de seniorenmarkt. In mei gaan de eerste ‘seniorencoaches’ op pad.

 

"Wij streven ernaar om eind 2010 zo’n 150 coaches in ons bestand te hebben", zegt initiatiefnemer Marc Pullen uit Raamsdonkveer. Hij richt zich op adviseurs met een eigen WFT-vergunning. De seniorencoaches gaan adviseren over zaken als vermogensbeheer, eigen woning, fiscaliteiten, sociale voorzieningen en nalatenschapsplanning. Zij kunnen hierbij een beroep doen op vermogensbeheerders, fiscalisten, notarissen en makelaars van de associatie.

 

  &nbspBasis van de dienstverlening is het service-abonnement met onder meer de jaarlijkse belastingaangifte, financiële- en inkomensplanning, 24 uur zorgservice en toegang tot het netwerk van de coach. Het jaarabonnement kost _ 167,50.

 

Stichting Derdengelden

De incasso van zowel abonnementskosten als eenmalige facturen wordt gedaan door een aan de Seniorencoach Associatie gekoppelde Stichting Derdengelden. Voor deze dienst, het lidmaatschap, de software, een nieuwsbrief en diverse aanvullende diensten betalen de deelnemers een eenmalige bijdrage van _ 1.500 en een maandelijks bedrag van _ 250.

 

Reageer op dit artikel