nieuws

Omslag bedrijfstak centraal op AM Congres

Archief

De andere rol die van het intermediair en productaanbieders wordt gevraagd, staat centraal tijdens het AM Congres van 26 mei. Dat congres wordt gehouden in het NBC in Nieuwegein. Thema van de dag is ‘Linksom of rechtsom: het moet anders!’

Omslag bedrijfstak centraal op AM Congres

De assurantietussenpersoon is financieel dienstverlener geworden en begrippen als verkoop en bemiddeling maken plaats voor advisering en zorgplicht. Er worden andere eisen gesteld aan de deskundigheid, de transparantie over producten en diensten en de beloning. Eisen die een grote impact hebben op de bedrijfsvoering en de verhouding tussen verzekeraar en intermediair.
Op de informatiebeurs en in praktijkgerichte parallelsessies laten dienstverlenende bedrijven en verzekeraars zien welke hulp zij het intermediair bieden bij het maken van de gevraagde omslag. Inspiratie, kennis en tips komt er van deskundige, relevante én originele sprekers, zoals Niels Mourits (NVA), Theodor Kockelkoren (AFM), Marcel van Leeuwen (Stichting Excellent Adviseren) en auteur en trainer Jan Bommerez.
Meer informatie is te vinden op www.amcongres.nl.

Reageer op dit artikel