nieuws

Obvion scherpt criteria nieuwe intermediairs aan

Archief

Hypotheekverstrekker Obvion scherpt zijn beleid bij het inschakelen van nieuwe tussenpersonen aan door middel van een zorgplichtprofiel.

Obvion scherpt criteria nieuwe intermediairs aan

Samen met opleidingsinstituut Dukers & Baelemans heeft de Rabo-dochter een aangescherpte 'inschakelingsprocedure' opgesteld. Die start met de invulling van een zorgplichtprofiel. Dit profiel leidt tot aandachtspunten inzake gedrags- en vaardigheidsaspecten van de kandidaat-intermediair. Vervolgens worden er tijdens een 'Obvion Class' handvatten aangereikt om die aandachtspunten te verbeteren. Coaching, opleidingen en minicongressen moeten uiteindelijk leiden tot 'excellent advies'.
"Wij doen dit omdat de consument in toenemende mate stress ervaart bij het sluiten van een hypotheek", zegt marketingmanager Hans Wielaart. "Een adviseur die excellent advies geeft, kan veel zorgen wegnemen."

Reageer op dit artikel