nieuws

NN sleutelt weer aan koopsommen

Archief

Nationale-Nederlanden heeft de tarieven voor direct ingaande lijfrenten (DIL) en direct ingaande pensioenverzekeringen (DIP) aangescherpt.

 

Daarmee wil NN zijn positie bij de scherpste drie aanbieders vasthouden. In september voerde de maatschappij ook al een aanpassing in de koopsomtarieven door. "Wij willen de top 3-positie bevestigen die wij, zelfs in vergelijking met aanbieders van uitkerende bankspaarproducten, innemen in de vergelijkingen van MoneyView." NN stond naar eigen zeggen heel 2008 in de top 3 van aanbieders bij een duur vanaf 5 jaar. Een DIL op het leven van een 65-jarige man met een looptijd van 10 jaar levert bij een storting van _ 125.000 nu elk kwartaal _ 3.989 op. Dat is twee tientjes meer dan de nummer twee (De Goudse) biedt.

 

Reageer op dit artikel