nieuws

NMA ziet geen kartel in autoschadeherstel

Archief

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMA) ziet geen overtredingen van de Mededingingswet op de markt voor hersteldiensten van autoschade. Dit blijkt uit een uitgebreide marktanalyse die de NMA heeft uitgevoerd, mede naar aanleiding van ‘een groot aantal meldingen’ over de vermeende concurrentiebeperkende rol van verzekeraars op de markt voor auto(ruit)schadehersteldiensten.

NMA ziet geen kartel in autoschadeherstel

De NMA ziet geen aanknopingspunten voor verder onderzoek. Uiit een enquête die in opdracht van de NMA is uitgevoerd, blijkt dat 40% van de autoschade en 16% van de ruitschade door verzekeraars wordt gestuurd.
(Het Financieele Dagblad, pag. 4)
 
Overige verzekeringsberichten vandaag in de media:
 
'Einde aan woekeren bij pensioenen
(Het Financieele Dagblad, pag. 4; De Telegraaf, pag. 3)
 
Woede en onbegrip over pensioenen en AOW
(NRC Handelsblad van gisteravond, pag. 15)
 
ING verkoopt Russische pensioentak
(Het Financieele Dagblad, pag. 17)
 
Bos ziet voor Staat geen rol als verzekeraar
(Het Financieele Dagblad, pag. 1)

Reageer op dit artikel