nieuws

Nieuwe uitbreiding huismerk Voogd & Voogd

Archief

Volmachtbedrijf Voogd & Voogd breidt het eigen huismerkassortiment opnieuw uit. Dit keer gaat het niet om motorrijtuigenverzekeringen maar om dekkingen rond het woonhuis.

De eerste is de InboedelVoordeelPolis. Die kan worden gesloten met of zonder inboedelwaardemeter. In het laatste geval kan onderverzekering tegen premietoeslag worden afgedekt. De WoonhuisVoordeelPolis is volgens hetzelfde principe opgebouwd: wanneer geen herbouwwaardemeter wordt ingevuld, kan tegen opslag het risico van onderverzekering worden afgedekt. Beide voordeelpolissen worden standaard afgesloten op basis van een éénjarig contract. Andere 'Voordeelpolissen' van Voogd & Voogd zijn er voor auto's, vracht- en bestelauto's, taxi's, koeriers en motorfietsen.

Reageer op dit artikel