nieuws

Nieuwe levenpolis Welke onder eigen label

Archief

Inkoopcombinatie Welke uit Hoorn heeft onder eigen label een levensverzekering geïntroduceerd. Risicodrager is Allianz-dochter Universal Leven. Het product is een beleggingsverzekering en heet Leef Comfort Plan.

"Het is een verzekering die fondsen met een bovengemiddelde performance combineert met een scherpe premie", aldus Welke. "Met het Leef Comfort Plan kan het intermediair voor klanten met een neutraal risicoprofiel nog steeds rekenen met een historisch rendement van meer dan 8% in het Allianz Holland Selectiefonds." Het Allianz Garantiefonds garandeert een tussentijds nettorendement van 3,35% per jaar.
Welke had al levenproducten in het assortiment: het biedt sinds enige tijd al het Leef Vrij Plan (met Avéro) en het Leef Zeker Plan (met Interlloyd).

Reageer op dit artikel