nieuws

Nieuw pand voor Zuyderleven

Archief

Volgende week, vrijdag 24 april, staat de officiële opening gepland van het nieuwe bedrijfspand.van de Zuyderleven Groep in Breda. Zuyderleven is actief in assurantiën, hypotheekadvisering, makelaardij en commercieel vastgoed. Het bedrijf is in 2003 opgericht, heeft 18 werknemers in dienst en een portefeuille van circa 3.400 relaties. Het nieuwe adres is Willemstraat 24, 4811 AL, […]

Volgende week, vrijdag 24 april, staat de officiële opening gepland van het nieuwe bedrijfspand.van de Zuyderleven Groep in Breda. Zuyderleven is actief in assurantiën, hypotheekadvisering, makelaardij en commercieel vastgoed. Het bedrijf is in 2003 opgericht, heeft 18 werknemers in dienst en een portefeuille van circa 3.400 relaties. Het nieuwe adres is Willemstraat 24, 4811 AL, Breda.

Reageer op dit artikel