nieuws

Nibe-SVV doet kennistoets RPA

Archief

Het Register Pensioen Adviseurs (RPA) heeft de ontwikkeling en de afname van de (periodieke) kennistoetsen voor geregistreerden ondergebracht bij Nibe-SVV Examens.  

Nibe-SVV doet kennistoets RPA

Driemaal per jaar gaan beide instanties gezamenlijk een toets samenstellen. Geregistreerde pensioenadviseurs moeten zo'n toets eens per twee jaar afleggen om te bewijzen dat hun kennis nog op peil is. "Voor het RPA is het belangrijk dat de toets het accent legt op de pensioenpraktijk door middel van casuïstiek en basiskennis en actualiteit toetst."
Op de foto v.l.n.r.: Bob Seemann (directeur Nibe-SVV), Ted Bosman (voorzitter RPA) en Rob Wagenvoord (voorzitter Stichting Assurantie Registratie). Monique Greve (hoofd examenbureau Nibe-SVV) kijkt toe.

Reageer op dit artikel