nieuws

‘MijnKluis’ beschikbaar voor consument, alleen via adviseur

Archief

Al in 2001 introduceerde softwarebedrijf Infa het concept van MijnKluis. Vanaf vandaag kan de Nederlandse consument eindelijk een kluis aanvragen via www.mijnkluis.nl . MijnKluis maakt onderdeel uit van het financieel adviessysteem van AfinCenter.

‘MijnKluis’ beschikbaar voor consument, alleen via adviseur

Om die reden is een 'kluis' alleen verkrijgbaar via de eigen financieel adviseur. Gegevens kan de consument zelf gegevens invoeren, raadplegen en berekenen of samen met zijn tussenpersoon. Het gaat om zaken rond de thema's Inkomen, Pensioen, Hypotheek en Verzekeringen. Naast een klantprofiel is er de mogelijkheid te werken met een digitaal huishoudboekje.
De applicatie MijnKluis geeft consumenten, in de woorden van Infa, "inzicht en controle over hun huidige en toekomstige financiële situatie; de consument kan zien hoe dromen en wensen te verwezenlijken zijn of onverwachte risico's voorkomen kunnen worden".

Reageer op dit artikel