nieuws

‘MijnKluis’ beschikbaar voor consument, alleen via adviseur

Archief

Al in 2001 introduceerde softwarebedrijf Infa het concept van Mijn Kluis. Nu kan de Nederlandse consument eindelijk een kluis aanvragen via www.mijnkluis.nl.

 

MijnKluis maakt onderdeel uit van het financieel adviessysteem van AfinCenter. Om die reden is een ‘kluis’ alleen verkrijgbaar via de eigen financieel adviseur. Gegevens kan de consument zelf invoeren, raadplegen en berekenen of samen met zijn tussenpersoon.

 

  &nbspMijnKluis is volgens Infa volledig vernieuwd. De applicatie geeft consumenten inzicht en controle over hun huidige en toekomstige financiële situatie. "De consument kan de gegevens zelf invoeren, bijhouden en zien hoe dromen en wensen te verwezenlijken zijn of onverwachte risico’s voorkomen kunnen worden", aldus Infa.

 

  &nbspMijnKluis is voorzien van een versnelde invoermodule, waarmee de consument in korte tijd de belangrijkste gegevens zoals Inkomen, Pensioen, Hypotheek en Verzekeringen kan invoeren. Naast een klantprofiel is er de mogelijkheid te werken met een digitaal huishoudboekje.

 

Reageer op dit artikel