nieuws

Martinair en Europeesche: gratis ‘crisis-annuleringspolis’

Archief

Wie tussen 9 en 30 april een vliegticket boekt bij Martinair, kan daarbij gratis een ‘Boek Gerust Verzekering’ krijgen. Polishouders die hun vliegreis om financiële redenen niet kunnen maken, krijgen de volledige ticketprijs terugbetaald, mits ze uiterlijk zeven dagen voor vertrek annuleren.

Martinair en Europeesche: gratis ‘crisis-annuleringspolis’

De polisvoorwaarden van de 'Boek Gerust Verzekering', die in samenwerking met de Europeesche is ontwikkeld, kennen vier annuleringsredenen: onvrijwillig ontslag van de persoon die boekt of van de partner, een wijziging van functie tegen een lager salaris, het niet uitkeren van een bonus of winstdeling en het verlies van een grote klant of opdracht. Door de economische crisis zien luchtvaartmaatschappijen het aantal boekingen teruglopen. Ook wordt er vaak langer gewacht met boeken. De 'Boek Gerust Verzekering' moet mensen gemakkelijker over de streep trekken om (eerder) te boeken.

Reageer op dit artikel