nieuws

Marjantine Jakobs managing director bij Aon Consulting

Archief

Bij verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Aon is Marjantine Jakobs benoemd tot managing director Aon Consulting. “In deze functie is zij verantwoordelijk voor de integrale resultaten van Aon Consulting.” Haar primaire aandachtsgebied is Client & Business Development.

Marjantine Jakobs managing director bij Aon Consulting

Jakobs heeft in de financiële sector tal van management- en directiefuncties op commercieel, marketing- en operationeel gebied bekleed. Zij was actief bij onder meer Fortis en Aegon. Sinds 2002 was zij als interim-manager actief bij Philips Pensioenfonds, Zwitserleven en Achmea.
Na deze benoeming bestaat de directie van Aon Consulting uit drie personen. Naast Jakobs zijn dat Reinier Hinse (bestuursvoorzitter) en Wim Hoek (managing director Client Service Lines).

Reageer op dit artikel