nieuws

Léons treedt toe tot netwerk Brokers Link

Archief

Assurantiemakelaar Léons is toegetreden tot Brokers Link Global Insurance Alliance. Dit internationale netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars heeft wereldwijd in vijftig landen één makelaar als lid. “Wij denken hiermee meer business te krijgen”, stelt directeur Sunny Léons.

Verder ambieert Léons hiermee de dienstverlening aan internationale relaties te verbeteren. Het Amsterdamse familiebedrijf zegt met ruim veertig medewerkers te concurreren met de grote makelaars Aon, Marsh en Willis. "Wij zijn meer de boetiek op de hoek."
Het netwerk Brokers Link Global Insurance Alliance is opgezet door de Portugese assurantiemakelaar MDS, een dochterbedrijf van het Sonae-concern. MDS is voro 40% eigenaar van Cooper Gay, de vijfde herverzekeraar van de wereld. Léons doet al jarenlang zaken met Cooper Gay.

Reageer op dit artikel