nieuws

Kifid corrigeert te hoge bijdrage van intermediair

Archief

Na overleg met NBVA en NVA heeft het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) erkend dat er bij het vaststellen van de bijdrage voor het intermediair "niet geheel juiste uitgangspunten" zijn gehanteerd.

 

Het klachteninstituut zal daarom de te hoge bijdragen verrekenen met de nota’s voor het intermediair over 2010.

 

  &nbspIn januari adviseerden de standsorganisaties de rekening over 2009 maar niet te betalen. Van het totaal door Kifid te innen bedrag bij het intermediair blijkt op dit moment echter al 90% binnen te zijn. Daarom is om praktische redenen besloten het te veel betaalde bedrag te verrekenen met de bijdrage voor 2010, aldus de standsorganisaties die hun leden nu adviseren zo spoedig mogelijk de Kifid-bijdragen te betalen.

 

Reageer op dit artikel