nieuws

Kerkhof gaat, Neven komt bij ONVZ

Archief

Martin Kerkhof (57), commercieel directeur bij ONVZ, vertrekt per 1 augustus bij de zorgverzekeraar. De nieuwe organisatie richt zich nu op drie klantgroepen en heeft geen driekoppig bestuur meer nodig, luidt de verklaring.

Kerkhof gaat, Neven komt bij ONVZ

Aris Neven, voorheen werkzaam bij De Goudse, is als interim manager sinds eind februari aan de slag bij ONVZ. Gevraagd naar zijn werkzaamheden, kan Neven daar niets over zeggen. "Daar volgt nog besluitvorming over."
ONVZ heeft zijn organisatie van meer functioneel naar klantgericht ingedeeld. Dat betekent dat er nu drie klantgroepen zijn benoemd: verzekeringsadviseurs, verzekerden en zorgverleners. Iedere divisie heeft een eigen divisiemanager. "Het bestuur gaat zich meer richten op bestuurlijke zaken. De divisiemanagers zijn operationeel gericht. Daardoor is geen driekoppig bestuur meer nodig", verklaart Neven. Hij benadrukt de grote verdiensten van Kerkhof voor ONVZ, "maar het was van te voren bekend dat het geen definitieve plek betrof".

Reageer op dit artikel