nieuws

Intrasurance biedt polissen voor (para-)medische sector

Archief

Internetvolmachtbedrijf Intrasurance is een webwinkel gestart voor verzekeringen voor de (para-)medische ondernemer en zijn of haar gezin: www.artsenzeker.nl.

 

Wie valt binnen de doelgroep kan op de website een pakket verzekeringen sluiten voor zowel praktijk- als privézaken. De producten zijn toegespitst op de (para-)medicus. Zo is bijvoorbeeld de dokterstas tot _ 3.500 standaard meeverzekerd op de autoverzekering en is er een ‘van buiten komende onheilen-dekking’ voor de inventarisverzekering van een praktijk.

 

  &nbspCommunicatie met ArtsenZeker verloopt uitsluitend via de site of via e-mail. Bellen is niet mogelijk. Intrasurance treedt voor ArtsenZeker op als gevolmachtigde van meerdere verzekeraars. "Volmachtverstrekker is onder andere Nationale-Nederlanden", vermeldt de site.

 

  &nbspBoudewijn van Meggelen, in de branche bekend als mede-eigenaar/directeur van financieel praktijkadviesbureau DixFortuin in Utrecht, is benoemd als directeur van ArtsenZeker.

 

Reageer op dit artikel