nieuws

InterFinanceNed: omzet trekt aan

Archief

Intermediairbedrijf InterFinanceNed, waar onder meer de gelijknamige serviceprovider en keten Huis & Hypotheek deel van uitmaken, zegt vorig jaar het aandeel op de hypotheekmarkt te hebben vergroot.

 

Directeur Eddie Kempers heeft afgelopen maand de omzet weer zien toenemen. "De maanden januari en februari lieten een forse daling zien, maar vanaf maart zien wij de productie flink stijgen. Ondanks de tegenvallende markt krijgen we aan hypotheekaanvragen meer binnen dan we begroot hebben", aldus Kempers. InterFinanceNed was vorig jaar goed voor 2,2% van alle hypotheken; dat was in 2007 nog 1,8%. "Alle individuele onderdelen laten een stijging van het marktaandeel zien."

 

  &nbspHet bedrijf gaat binnenkort meer aan de weg timmeren met de keten Het Nationale HypotheekHuis, die op dit moment elf vestigingen heeft. "Binnenkort wordt dit label op een specifieke, afwijkende wijze opnieuw op de kaart gezet."

 

Reageer op dit artikel