nieuws

Hypotheek Visie ‘vult zakken’

Archief

Ze dachten het contract van hun leven te hebben gesloten, de financieel adviseurs die een eigen filiaal van Hypotheek Visie begonnen. Veel geld, onderdeel worden van een megasucces, veel hulp van de hoge heren: het kon niet op, vertelt Paul Brummans, een van de gedupeerden. Er werden ons gouden bergen beloofd.

Hypotheek Visie ‘vult zakken’

Het concept zou groots gepromoot worden. Het aantal kantoren zou binnen no time groeien tot ruim boven de honderd. Ik werd zelfstandig ondernemer, maar kreeg wel ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Te mooi om waar te zijn? Inderdaad. Inmiddels ontwaakt de ene na de andere franchisenemer van HypotheekVisie uit het sprookje van directeur Anton Vandenbol.
(De Pers, pag. 9)
 
Overige verzekeringsberichten vandaag in de media:
 
Van der Laan redt huizenbezitters
(Algemeen Dagblad, pag. 1)
 
PGGM vangt met architecten grote vis
(Het Financieele Dagblad, pag. 17)
 
Meer wanbetalers zorgverzekering
(Algemeen Dagblad, Pag. 18)
 
CBS: steeds meer mensen betalen zorgpremie niet
(de Volkskrant, pag. 9) 
 
Fraudezaak bij Van Lanschot Bankiers
(Metro, pag. 8)
 
Banken bieden afdelingen voor probleemkredieten snel uit
(de Volkskrant, pag. 9)

Reageer op dit artikel