nieuws

Huis & Hypotheek Assen eindigt in faillissement

Archief

Huis & Hypotheek Assen is failliet verklaard. “We hebben het spijtig genoeg niet van de grond gekregen”, verklaart eigenaar Johan Orsel. Het is in relatief korte tijd de vierde vestiging van franchiseketen Huis & Hypotheek die eindigt in een faillissement.

Huis & Hypotheek Assen eindigt in faillissement

De afgelopen maanden werden franchisekantoren in Alkmaar, Nijkerk en Zeeuws-Vlaanderen failliet verklaard. Volgens Orsel, tevens eigenaar van Huis & Hypotheek Stadskanaal, is het faillissement niet te wijten aan het beleid van de centrale organisatie. "Wij hebben dit kantoor twee jaar geleden overgenomen, maar zijn door de marktontwikkelingen niet aan uitbouw ervan toegekomen. Ik baal er ontzettend van."
Het kantoor in Assen had geen personeelsleden in dienst.

Reageer op dit artikel