nieuws

Henk de Jong weg bij Aegon

Archief

Henk de Jong zit niet langer het managementteam van Aegon Intermediair voor. Begin deze maand is hij op interimbasis vervangen door Paul Smit.

 

De Jong (43) werd in mei 2007 voorzitter van de verkooporganisatie Aegon Intermediair. "Hij is erin geslaagd de verschillende polisadministraties samen te voegen, waardoor de klanten en klantbehoeften beter zichtbaar werden", is het summiere commentaar van Aegon in een bericht aan het intermediair.

 

  &nbspMet ingang van 1 april neemt Smit (47) de positie van De Jong tijdelijk in. Smit was ooit hoofd marketing van Hooge Huys, werkte enige tijd voor Bureau D&O en voerde vele interimklussen in de verzekeringsbranche uit, waaronder een tiental jaar geleden ook één voor Aegon Zakelijke Markt.

 

Reageer op dit artikel