nieuws

Heinenoord neemt TBF over

Archief

Digitale Ordner

Via TBF wil Van den Berg het concept de Digitale Ordner verder uitrollen. Daarvan maken nu zo'n vijftig kantoren gebruik. "Het is een webapplicatie die over Anva heen is gebouwd. Tussenpersonen en klanten kunnen daarin verzekeringen inzien en muteren en premievergelijkingen maken. Met TBF kunnen wij in potentie tweehonderd nieuwe kantoren daarmee bedienen. Wij converteren dan de complete administratie."
 
   Op de Digitale Ordner is inmiddels ook leadsleverancier Verzekeringen-online.nl aangesloten. BeneVia is sinds oktober vorig jaar voor 50% aandeelhouder in de site, waar Joost Hoogstrate – samen met Remco Knoester oprichter – is vertrokken.
 
   BeneVia heeft vestigingen in Heinenoord, Dordrecht, 's-Gravendeel, Oud-Beijerland, Strijen, Brielle, Sliedrecht en Rotterdam. Het personeelsbestand komt met de overname van TBF op circa 120. Van den Berg zegt vorig jaar een goed jaar te hebben gedraaid met het volmachtbedrijf. "We zijn 35% gegroeid. Maar in de bemiddeling is het ontzettend oppassen geblazen. De hypotheekomzet blijft lastig, al zijn de eerste drie maanden van dit jaar niet tegengevallen."

Reageer op dit artikel