nieuws

Hechtere samenwerking Colimbra en eBenefits

Archief

De softwarebedrijven Colimbra (ketenintegratie) en eBenefits (employee benefits) gaan hun samenwerking intensiveren. Doel is beheer, communicatie en logistiek rondom employee benefits verdergaand te automatiseren en te stroomlijnen voor verzekeraars, intermediair en werkgevers.

Hechtere samenwerking Colimbra en eBenefits

In de EB-markt vindt nog weinig digitale communicatie plaats, menen beide partijen. "Wijzigingen op collectieve contracten gebeuren hoofdzakelijk nog via fax, op papier of in spreadsheets, waardoor veel gegevens op verschillende plekken in de keten handmatig ingevoerd moeten worden", zegt Michael Lieffering, directeur van eBenefits. "Initiatieven om communicatie en beheer volledig te automatiseren waren tot nog toe weinig succesvol."
eBenefits heeft de MutatieManager ontwikkeld, waarmee "wij een serieuze stap zetten in gegevensuitwisseling met verzekeraars", aldus Lieffering. "Colimbra is hierbij voor ons de belangrijke connectie met de verzekeraars."
Partijen werken nu al samen in een aantal projecten en verwachten binnenkort met meer verzekeraars afspraken te kunnen maken om hen aan te sluiten op de systemen van eBenefits.

Reageer op dit artikel