nieuws

Hechtere samenwerking Colimbra en eBenefits

Archief

De softwarebedrijven Colimbra en eBenefits gaan hun samenwerking intensiveren. Daardoor moet de digitalisering rond employee benefits gaan toenemen.

 

De partners willen het beheer, de communicatie en de logistiek rond employee benefits verdergaand automatiseren en stroomlijnen voor verzekeraars, intermediair en werkgevers. "Wijzigingen op collectieve contracten gebeuren hoofdzakelijk nog via fax, op papier of in spreadsheets, waardoor veel gegevens op verschillende plekken in de keten handmatig moeten worden ingevoerd", zegt Michael Lieffering, directeur van eBenefits.

 

  &nbspInitiatieven om communicatie en beheer volledig te automatiseren zijn tot nu toe weinig succesvol geweest, meent hij. Met de MutatieManager van eBenefits "kunnen wij een serieuze stap zetten in gegevensuitwisseling met verzekeraars", aldus Lieffering. "Colimbra is hierbij voor ons de belangrijke connectie. Zij maken de koppeling met de systemen van de verzekeraars mogelijk."

 

Postduif

  &nbsp"Met de MutatieManager is het relatief eenvoudig om mutaties door te geven aan de verzekeraar of andere partijen die daarbij betrokken zijn. De verzekeraar kan het in elk gewenst formaat aangeleverd krijgen en is ook vrij in de keuze van distributiekanaal. Dus als hij het via de postduif wil ontvangen, kan dat ook", lacht Lieffering.

 

Reageer op dit artikel