nieuws

Guido Witpen verlaat StercK

Archief

Na Hans Wilkes in januari heeft nu ook Guido Witpen serviceprovider StercK en backofficeorganisatie ViaFeria verlaten. Wilkes en Witpen (foto) namen tweeënhalf jaar geleden het toen nog als NIA opererende StercK over van Henk Hulsebos.

Guido Witpen verlaat StercK

Na de bundeling van NIA, Kombo/Box Finance en ADP tot Sterck/ViaFeria (4.000 aangesloten tussenpersonen, 350 personeelsleden) en de overname door Afab, is de klus voor Witpen geklaard. "Als je iets verkoopt is het niet meer van jou", zegt Witpen. "Het zijn mooie jaren geweest, maar we hebben het nu conform de afspraken afgehandeld en was ik aan de beurt om te gaan. Ik heb nog geen idee wat ik ga doen. Sowieso tot na de zomermaanden niets en dan waarschijnlijk toch wel iets in de branche. Daar ligt mijn expertise."
De directietaken van Wilkes en Witpen zijn overgenomen door Hilma Broekveldt en Paul Bondam die nu samen de directie van StercK vormen.

Reageer op dit artikel