nieuws

Generali sluit hypotheekcentrum

Archief

Generali heeft met ingang van afgelopen vrijdag zijn hypotheekcentrum gesloten. Lopende hypotheken worden verder afgehandeld door Quion. Onlangs kondigden ook Avéro Achmea en Erasmus aan te stoppen met hypotheken.

Generali sluit hypotheekcentrum

Generali zegt nieuwe aanvragen nog wel te behandelen, maar direct door te sturen naar Hypotrust. De medewerkers van Generali Hypotheekcentrum hebben elders binnen de verzekeraar onderdak gevonden.
Volgens Generali-directielid Jaap Oudijk verstrekte de verzekeraar zelf vrijwel geen hypotheekgelden: "alleen incidenteel". Generali was geen funder van Quion. Het hypotheekcentrum was voorheen vooral ingericht om levensverzekeringen van Generali te koppelen aan hypothecaire kredietaanvragen van tussenpersonen met wie de maatschappij zaken deed.

Reageer op dit artikel