nieuws

Frits van Bruggen vertrekt bij ING

Archief

Directeur Corporate Pensioen Frits van Bruggen vertrekt per 1 juni na een dienstverband van 25 jaar bij Nationale-Nederlanden.

 

Van Bruggen werkte sinds 1984 bij NN, waar hij in 2004 directeur Marketing en Sales werd. In die hoedanigheid was hij onder meer verantwoordelijk voor ING Assurantiekantoren, het eigen intermediairbedrijf van NN. Sinds 2007 was hij verantwoordelijk voor het collectieve pensioenbedrijf. Wat Van Bruggen na zijn vertrek gaat doen, is nog niet bekend. Zeker is wel dat hij – na een sabbatical – zijn carrière buiten ING voortzet.

 

  &nbspZijn functie wordt overgenomen door directeur Intermediair Leven en Pensioen David Knibbe. Die wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het gehele pensioenbedrijf van NN. Het onderdeel Leven Particulieren draagt hij over aan directeur Bancair Erik Muetstege.

 

Reageer op dit artikel