nieuws

Forse stijging aantal transacties op Meetingpoint

Archief

Het aantal transacties op het internetplatform Meetingpoint, een samenwerkingsverband van vijftien verzekeraars, is het afgelopen jaar gestegen tot circa één miljoen. Dat is een stijging van 50% ten opzichte van het jaar daarvoor.

Forse stijging aantal transacties op Meetingpoint

In 2009 ziet Meetingpoint dat deze stijgende lijn wordt voortgezet. Volgens commercieel directeur Jan Lindeboom is de groei niet alleen te danken aan het toegenomen gebruik door het intermediair, maar ook door een uitbreiding van het productenaanbod. Naast de groei van het aantal transacties op het platform laat ook het aantal transacties via mp4u een forse groei zien. "Dat betekent dat de consument de weg weet te vinden naar deze webtoepassing. We weten nog niet of deze toename van het gebruik via de consumentensites van het intermediair verband houdt met hun aanmelding op leadgenerator Arthur.nl", aldus Lindeboom. In januari van dit jaar waren zevenhonderd tussenpersonen aangesloten op Arthur.nl.

Reageer op dit artikel