nieuws

Europe Assistance sluit Amsterdamse vestiging

Archief

De alarmcentrales van Europ Assistance en de VerzekeraarsHulpDienst (VHD) opereren voortaan vanuit twee vestigingen: Arnhem en Deventer.

 

De activiteiten van het kantoor in Amsterdam, die betrekking hadden op reis- en zorgdienstverlening, zijn verplaatst naar Arnhem. Volgens algemeen directeur Peter van der Sluis is samenvoeging van de Amsterdamse en Arnhemse vestigingen noodzakelijk om de continuïteit van het bedrijf te verstevigen. "Met twee van de drie vestigingen in het oosten van het land is het uit efficiëntieoverwegingen niet zinvol om de vertegenwoordiging in de hoofdstad aan te houden." Kantoor Amsterdam maakte sinds 2002 deel uit van de VHD door de overname van de Omnicare Alarmcentrale.

 

Reageer op dit artikel