nieuws

Elektronicazaken verkopen garantiepolis Eureko

Archief

Impact Retail, het bedrijf waar onder meer elektronicawinkel It’s onderdeel van is, heeft een eigen verzekeringstak opgezet die onder meer een garantiepolis biedt. Risicodrager is Eureko.

Elektronicazaken verkopen garantiepolis Eureko

Onder de naam IMsure Verzekeringen heeft Impact naar eigen zeggen een verzekeraar opgericht. Feitelijk is de nieuwe dochteronderneming echter geen risicodrager: Eureko Insurance Ireland treedt als zodanig op. IMSure is overigens in het DNB-register van verzekeraars noch in het AFM-register van financiële dienstverleners terug te vinden. Volgens Impact verzorgt IMSure "niet alleen verzekeringspolissen aan eigen klanten, maar ook aan retailers binnen en buiten de branche".
Impact heeft in ons land 140 elektronicawinkels (It's en Prijstopper) en daarnaast een aantal webwinkels, zoals Modern.nl. Die bieden bij aanschaf van een apparaat de mogelijkheid de garantie te verlengen van twee naar vijf jaar. Daarnaast worden schade-en diefstalverzekeringen aangeboden.
 
Gerelateerd artikel: Consument zelden gebaat bij gekochte extra garantie

Reageer op dit artikel