nieuws

Eenhoorn scoort met uurtarief

Archief

Eenhoorn Financieel Advies in Amsterdam heeft vorig jaar 20% meer omzet geboekt met advisering op uurbasis.

 

  &nbsp"Wij zijn drie jaar geleden gestart met uurtarieven en retourprovisie en dat loopt uitstekend", zegt Kees Zewald van Eenhoorn. "Veel mensen vragen om advies over hun pensioenvoorziening en ook onzekerheden en onduidelijkheden over bestaande producten hebben ons vorig jaar veel nieuwe klanten opgeleverd."

 

  &nbspHet in 1982 gestarte bedrijf verzekert particulieren en mkb’ers, maar verzorgt ook de pensioenen bij "een grote internationale natuurbeschermingsorganisatie". Eenhoorn werkt met vijf medewerkers en heeft circa 2.700 relaties. Het bedrijf houdt zich sinds enige tijd ook bezig met meer specifieke advisering in de vorm van Financial Life Planning. Zewalds medevennoot bij Eenhoorn, Pieter Landkroon, is sinds kort een van de eerste Registered Life Planners in Nederland.

 

Reageer op dit artikel