nieuws

Drentse tussenpersoon start Goedkoperepolis.nl

Archief

Henk Mulderij Financieel Advieskantoor (Hoogeveen) is van start gegaan met de website www.goedkoperepolis.nl .

 

"Wij mikken vooral op een doelgroep waarbij persoonlijk advies niet op de eerste plaats komt, maar die zich wel graag uitvoerig laat informeren", zegt initiatiefnemer Henk Mulderij.

 

  &nbspVia Goedkoperepolis.nl zijn auto-, woonhuis-, inboedel-, rechtshulp-, uitvaart-, aansprakelijkheid-, reis- en ongevallenverzekeringen te sluiten. Risicodragers zijn Unigarant, Klaverblad, Delta Lloyd en DAS Rechtsbijstand. De initiatiefnemers Henk Mulderij en Sjacko de Jonge claimen dat consumenten "vele tientjes goedkoper uit zijn in vergelijking met verzekeren op de traditionele wijze". Dat zou vooral gelden voor autobestuurders onder de 24 jaar.

 

moet promoten.

Reageer op dit artikel