nieuws

Directeur Vromen weg bij SRK

Archief

Rob Vromen (50) vertrekt per 15 april als algemeen directeur bij SRK Rechtsbijstand. Dit afscheid staat volgens SRK los van de rechterlijke uitspraak met betrekking tot inzage in lopende dossiers.

 

Begin december deed zich de unieke zaak voor, dat Vromen door de rechtbank Den Haag voorwaardelijk ontslag werd aangezegd per 1 april. Dit ontslag kon worden afgewend (zie AM 2, pag. 7).

 

  &nbspDie zaak is tot tevredenheid van de eiser opgelost, aldus de organisatie. Op 6 februari schreef de aanklagende medewerker van SRK, zelf advocaat, aan de Haagse rechtbank: "Naar mijn stellige overtuiging voldoen de werkprocessen bij SRK Rechtsbijstand thans volledig aan de daarbij door de rechtbank geformuleerde voorwaarden, zodat een ontslag van verweerder niet langer aan de orde is."

 

Opvolging

Wie Vromen gaat opvolgen, was begin deze week nog niet bekend. SRK is de uitvoeringsorganisatie op het terrein van rechtsbijstand van twaalf verzekeringslabels, waaronder Aegon en Nationale-Nederlanden.

 

  &nbspVromen, die afkomstig was van ING/Nationale-Nederlanden, werd in mei 2006 tot algemeen directeur benoemd, nadat hij op interimbasis al ruim een jaar als opvolger van Alexander van Voorst Vader had gefungeerd.

 

Reageer op dit artikel