nieuws

Direct schadepolis sluiten bij Reaal

Archief

Reaal gaat medio mei 40+-klanten met een autoverzekering en/of een ongevalleninzittendenverzekering rechtstreeks benaderen met een aanbod voor een schadeverzekering inzittenden.

 

Reaal schrijft ze niet alleen rechtstreeks aan, klanten krijgen bovendien de mogelijkheid de verzekering via het insturen van een antwoordkaart direct en zonder tussenkomst van hun assurantie-adviseur bij de maatschappij te sluiten.

 

  &nbspVoor aanvullende informatie over de verzekering of andere vragen wordt in de mailing wel verwezen naar ‘uw financieel adviseur’. Tussenpersonen die het niet eens zijn met deze directe benadering door Reaal, hadden medio april een week de tijd om er schriftelijk bezwaar tegen te maken.

 

  &nbspVolgens de verzekeraar heeft de actie voor tussenpersonen als voordelen dat het aanleiding kan zijn voor een adviesgesprek met de klant, dat Reaal de actie begeleidt en de marketing-, direct mail- en verkoopkosten betaalt en dat de tussenpersoon altijd de gebruikelijke provisie ontvangt.

 

Reageer op dit artikel