nieuws

DGA (Den Haag) koopt Duinstede

Archief

Intermediairbedrijf DGA Financieel Adviseurs uit Den Haag heeft plaatsgenoot Duinstede Adviesgroep overgenomen.

 

Twee medewerkers van Duinstede gaan over naar DGA. De verkopende eigenaren Michael en Dave van der Heijde blijven niet bij Duinstede betrokken. De portefeuille van het bedrijf is goed voor _ 200.000 doorlopende provisie en bevat voornamelijk schadeverzekeringen. "Onze provisieomzet is vorig jaar stabiel gebleven op zo’n _ 2 mln", zegt directeur Jeroen van Lunen van DGA. "Wij zijn meer in schadeverzekeringen gaan doen. We zijn tijdig begonnen die slag te maken, maar merken in het eerste kwartaal van dit jaar juist dat de hypotheekomzet tegen de markttrend in goed loopt."

 

  &nbspVan Lunen is met DGA – van oorsprong onderdeel van het in Middelburg gevestigde DGA, dat inmiddels door DSB Bank is overgenomen – al enkele jaren op overnamepad. De laatste drie jaar zijn al zeven portefeuilles overgenomen, voornamelijk bestaande uit schadeverzekeringen.

 

Reageer op dit artikel