nieuws

Delta Lloyd verlaagt pensioentarieven

Archief

Delta Lloyd heeft met ingang van donderdag enkele mkb-pensioentarieven verscherpt. Daarmee behoudt de maatschappij naar eigen zeggen een “top 3-prijsstelling” voor collectieve pensioenproducten.

Delta Lloyd verlaagt pensioentarieven

De tarieven voor invaliditeitsstaking (de zogeheten IS-opslag) zijn met 25% verlaagd, terwijl de opslag in het kader van de Wet Medische Keuringen voor basisregelingen in zijn geheel is komen te vervallen. "Werkgevers en werknemers betalen hierdoor aanzienlijk minder premie bij een nieuw gesloten collectief traditioneel pensioencontract." De aanpassing geldt voor het Delta Lloyd Garant Pensioen Plan en Delta Lloyd Balans Pensioen Plan en zowel voor nieuwe contracten als verlengingen.

Reageer op dit artikel