nieuws

De Jongh neemt kantoor Harry van Vroenhoven over

Archief

De Jongh Verzekeringen uit Veldhoven heeft Assurantie- en Hypotheekkantoor Van Vroenhoven in Best overgenomen.

 

"Omdat mijn pensioenleeftijd dichterbij komt, was ik al enige tijd op zoek naar een goede opvolger", zegt Harrie van Vroenhoven, die jarenlang in vele functies actief was voor de NBVA.

 

  &nbspVolgens Van Vroenhoven, die ook bekendheid geniet als ‘conservator’van het Virtueel Verzekerings Museum, is zijn kantoor met 1.700 vooral particuliere relaties een goede aanvulling voor het iets grotere kantoor van De Jongh Verzekeringen, dat nogal wat zakelijke klanten heeft.

 

  &nbspHet kantoor van Van Vroenhoven blijft bestaan en zal worden geleid door kantoormanager Cos Hellings. Van Vroenhoven gaat zich na zijn pensionering wijden aan het verzekeringsmuseum en zijn hobby heemkunde.

 

Reageer op dit artikel