nieuws

Crawford opent kantoor ‘Apeldoorn’

Archief

Expertisebedrijf Crawford & Company (Nederland) opent op 1 april de nieuwe vestiging ‘Apeldoorn’. Deze wordt gehuisvest aan de Bogaardslaan 14f in Ugchelen.

 

"Met de komst van een volwaardige vestiging in Apeldoorn is onze geografische spreiding in Nederland optimaal", aldus George Oostrom, algemeen directeur van Crawford in ons land.

 

Er was in het oostelijk deel van Nederland sprake was van een ‘gat in de dekking’, dat vanuit de bestaande kantoren in Drachten, Amsterdam en Weert niet adequaat kon worden ingevuld. Het servicekantoor in Zwolle, dat gedeeld werd met voormalig dochter HDS, kon hierin ook niet voorzien.

 

  &nbspDe nieuwe vestiging zal worden geleid door bouwkundig schade-expert Erwin Dijkhuis, tot voor kort werkzaam bij Toplis Hettema. De overige bezetting zal bestaan uit de experts Bert Nap, Anthon van de Velde, Ferdinand Bredemeijer, Jaap Florijn, Jan Rietveld en Richard Spijker. Simone Klomp zal hen administratief gaan ondersteunen.

 

Reageer op dit artikel